Fundamenta Fesztivál

WF Szabadidőpark, Komárom

2019. augusztus 16-17-18.

 

Tudjuk, hogy egész évben erre vártál, hiszen idén is a Fundamenta Fesztiválon fogod eltölteni a nyár legfergetegesebb hétvégéjét!

Az őrület, ereszd el a hajam, versengés, party hajnalig, vízpart, napsütés, csak rátok vár, Neked és barátaidnak a komáromi WF Szabadidőparkban kell megmutatnotok, hogy a legendás 2018-as fesztivál után 2019-ben is a Fundamenta tudja az ország legőrültebb buliját csapni.

 

 

A programok:

 

 

Belépőjegyek

Légy részese az idei nyár legnagyobb kalandjának! Vedd meg saját magad és vendégeid részére a jegyet ide kattintva és töltsük együtt a nyár legszabadabb hétvégéjét!

 

Fundamenta Fesztivál belépőjegyárak 2019-ben:

 

 

Fundamenta Fesztivál jegyárak 2019.

 

Fundamenta Fesztiváljegy (08.16-08.18.)

Pénteki sétálójegy (08.16.)

Szombati sétálójegy (08.17.)

Felnőtt (12 éves kortól)

10 990 Ft

3 990 Ft

3 990 Ft

Midi (3-12 év között)

5 990 Ft

2 990 Ft

2 990 Ft

Mini (0-3 év között)

A RÉSZVÉTEL INGYENES

 

A Fundamenta Fesztiváljegy tartalmazza a fesztiválbelépőt, kempingbelépőt, sátorhelyet, a szombati reggelit és a parkolót, így a helyszínen csak a jegyedet kell felmutatnod, amivel elfoglalhatod a területet. Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő készpénzben 18 éves kor felett 300 Ft/fő/éj áron. 

 

A Napi sétálójegy ára tartalmazza az egynapos belépőt a Fesztivál területére. A sétálójegy megváltásával napközben a Fesztivál egész területén tartózkodhatsz. 21:00 órától a sétálójegy kizárólag a nagyszínpad területére biztosít belépést, a kemping területére nem.

Az előzetes jegyvásárlás a belépés feltétele. Kérjük, semmiképp ne mulaszd el!

 

Szálláshelyek foglalása 

A kétnapos jegyár tartalmazza a fesztiválbelépőt, kempingbelépőt és sátorhelyet, így a helyszínen csak a jegyedet kell felmutatnod, amivel elfoglalhatod a területet. A területen autóval kizárólag a ki- és bepakolás ideje alatt lehet tartózkodni péntek 16:00 óráig, ezután minden fesztiválozónak a parkolóban kell hagynia autóját.

 

A sétálójegy ára tartalmazza az egynapos belépőt a Fesztivál területére, az általad kiválasztott napra. A sétálójegy megváltásával napközben a Fesztivál egész területén tartózkodhatsz. 21:00 órától a jegy kizárólag a nagyszínpad területére biztosít belépést.

 

Főzőverseny Rácz Jenővel

A Főzőversenyen augusztus 17-én, szombaton 14:00 és 16:00 óra között kell megmutatnotok, a ti chefejeitek érdemlik meg Fundamentria Bogrács Michelin csillagát!

Idén egy valódi Michelin csillagos sztárséf is a csapatok segítségére lesz, Rácz Jenő tanácsaival, trükkjeivel dobhatjátok fel fogásaitokat.

Versenyfeladat: Egy szabadon választott bográcsétel elkészítése.

A főzőversenyre maximum 7 mesterszakácsot várunk csapatonként, akik közül egy főt vezető séfnek nevez ki a csapat.

Kérjük a Fesztivált megelőzően itt jelentkezzetek csapatotokkal és menüsorotokat a fesztival@fundamenta.hu e-mail címre küldjétek át amihez az alapanyagokat a csapatokmaguk biztosítják. A zsűri tagjai Rácz Jenővel kiegészülve 16 óra 30 perckor fogják végigkóstolni az elkészült remekműveket.

A nyertes csapatot a zsűri különdíjjal jutalmazzák. 

 

Vízilabda Fundamenta kupa

Szombat délelőtt a medencében a góloké lesz a főszerep. A vízilabdázó hableányok és habfiúk kevert csapatokban jelentkezhetnek a bajnokságra. A vízilabda kupán segítségként karúszókkal támogatjuk erőnléteteket. Minden nevező csapatban 7 főt várunk.

Jelentkezéshez kattints ide.

 

 

 

 

 

 

 

Itallap koktélok

Itallap kávé, limonádé

Étlap TexMeat

Étlap Kézműves hamburger